Over ons

Controll is een abonnement die verschillende diensten biedt waarmee een installatie op afstand benaderd kan worden. Met een abonnement van Controll kun je de installatie op afstand monitoren, optimaliseren, storingsafhandeling efficiënt inrichten en data uit het systeem verzamelen. Controll is voortgekomen uit het succes van Paul Regelt Energie. Deze dienst biedt de juiste ondersteuning in het beheer van de installaties om deze intuïtief in te richten. Controll is ontwikkeld in samenwerking met Priva.

Waarom Controll?

Controll, daar zit wat achter. Het is een onderdeel van een totaal gebeuren. De diensten bieden de beheerder mogelijkheden om de systemen te monitoren, controleren en efficiënter in te zetten. De (cloud)applicaties draaien op een zogenaamde cloudserver die gebruik maakt van Microsoft Azure platform. Het beheer hiervan is hiermee geborgd. Het beheren van lokale servers en het onderhoud ervan behoort daarmee tot het verleden.

Door deze diensten kan een eerste audit van een installatie gedaan worden. Wanneer hier aanpassingen uit voortkomen, kan Paul Regelt Energie hier invulling aangeven door de juiste wijzigingen te implementeren voor een optimaal draaiende installatie met zo min mogelijk energieverbruik.
Controll is hét abonnement voor de totale ontzorging van de eindgebruiker van het installatiebeheer!

Werkwijze

De diensten van Controll werken met een plug and play installatie. Er dient een directe internetconnectie aanwezig te zijn of een UMTS-modem. Mocht dit niet aanwezig zijn, kunnen wij dit leveren.

We krijgen een aanvraag binnen en nemen daarover zo snel mogelijk contact met je op. We horen de situatie van het bedrijf aan en geven daarop passend en vakkundig advies. Welke diensten zijn voor het bedrijf en de situatie essentieel en welke diensten zijn optioneel?

Na de aanvraag en onze kennismaking, wordt de installatie bij Controll gereed gemaakt en de diensten op locatie geïnstalleerd. Deze handeling is de enige die bij jou op locatie plaatsvindt. De rest wordt op afstand geregeld.

Toegang tot de cloud

Controll kan alles regelen, maar misschien heb je zelf professionals in dienst die het systeem kunnen bedienen en daarop kunnen anticiperen en acteren. Alle diensten ‘spelen zich af’ in de cloud(server). Tijdens het inrichten van het systeem maken we afspraken wie er mee mogen kijken. We verlenen toegang aan de mensen die jij voordraagt. Alle diensten zijn per gebruiker in te stellen. Uiteraard zijn deze instellingen later nog aan te passen in de cloud.

Controll Remote access

Wat doen wij?


Kernwaarden Controll

Controll levert abonnementen voor verschillende diensten met als resultaat minimaal 10% rendemementsvoordeel op energieverbruik.

  • Diensten vinden in de cloud(server) plaats
  • Microsoft Azure platform
  • Veiligheid gewaarborgd door Two-Factor Authorisation (2FA)
  • Minder applicatiebeheer op locale servers
  • Remote access via cloudtechnologie
  • Beheer via remote access voordat (ver)storingen zich voordoen
  • Efficiënte intuïtieve storingsafhandeling
  • Data collecting (API) om via datawarehouse rapportages te genereren
  • Installatiesoftware updaten via remote access