Energieverbruik optimaliseren voor grafische sector

Productiebedrijf Wilco Printing en Binding in Amersfoort is een familiebedrijf met drie vestigingen dat is uitgegroeid tot één van de grootste grafische bedrijven in Nederland. De locatie in Amersfoort is de hoofdvestiging. Op industriële wijze produceren ze boeken en boekverwante producten voor uitgevers en bedrijven. Van losse papieren vellen tot verwerking van het totaalproduct naar de klant. Het gehele productieproces wordt hier uitgevoerd. Zowel nationaal als internationaal.

Cloud connector leveren voor productiebedrijf

Wilco Printing en Binding Amersfoort verbruikt ontzettend veel energie. Voor de productieprocessen van deze klant zijn een ideaal klimaat, vocht en temperatuur van groot belang. Met de diensten van Controll wordt het energieverbruik geoptimaliseerd en storingen Wilco Printing en Binding Amersfoort hebben we een cloud connector geleverd met drie optionele diensten.

logo Controll

Net als dit productiebedrijf profiteren van de voordelen?

Meer rendement halen uit je zakelijke energie-installatie met de remote access diensten van Controll? Wij leveren abonnementen voor verschillende diensten met als resultaat minimaal 10% rendemementsvoordeel op energieverbruik.